Πρόλαβαν τον δολοφόνο λίγο πριν βάλει τέλος στην ζωή του

Τέλος στην ζωή του φαίνεται πως ήθελε να βάλει ο 48χρονος Νορβηγός ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 54χρονης γυναίκας στα Μεσκλά Χανίων.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, το απόγευμα της Τρίτης (19/1) οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν το όχημα της 54χρονης, με το οποίο είχε διαφύγει ο Νορβηγός. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στα Λινοπεράματα Ηρακλείου με τους αστυνομικούς να το πλησιάζουν και να βλέπουν τον 48χρονο να επιχειρεί να βάλει τέλος στην ζωή του.

Αφού τον σταμάτησαν και τον έβγαλαν με ασφάλεια από το αυτοκίνητο στη συνέχεια τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 48χρονος στη θέα των αστυνομικών δεν έφερε καμία αντίσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νορβηγός θα μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων για την συνέχεια της προανάκρισης των αρχών.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα – Η 54χρονη μαχαιρώθηκε 14 φορές
Με 14 μαχαιριές σκότωσε την άτυχη 54χρονης από τα Μεσκλά, ο Νορβηγός σύντροφος της.

Το πόρισμα του Ιατροδικαστή, ο οποίος έκανε από την αρχή λόγο για ανθρωποκτονία, επιβεβαιώνει την αγριότητα του εγκλήματος μέσα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής: «Το θύμα έφερε δεκατέσσερις κακώσεις από νύσσον τέμνων όργανο (μαχαίρι) τραχηλικά, αυχενικά, προσώπου καθώς και μια κάκωση αριστερά μασχαλιαία.

Από τις δεκατέσσερις κακώσεις, οι οκτώ ήταν τραύματα – τομής και οι έξι εκδορές, ενώ από τα οκτώ τραύματα – τομής, μόνο μία ήταν θανατηφόρα, στη δεξιά, πλάγια τραχηλική χώρα η οποία επέφερε ρήξη της δεξιάς καρωτίδας με αποτέλεσμα τη μεγάλη απώλεια αίματος και τον θάνατο».

Καταζητείται και στην ΕσθονίαΣτο «στόχαστρο» της αστυνομίας της Εσθονίας βρισκόταν από τον Οκτώβριο του 2018 ο 48χρονος Νορβηγός που θεωρείται ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία της 54χρονης στα Μεσκλά Χανίων.

Ο 48χρονος Νορβηγός, ο οποίος συζούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα με τη δολοφονηθείσα, φέρεται να είχε κατηγορηθεί πριν από μερικούς μήνες για υφαρπαγή χρημάτων από τέσσερις ομοεθνείς του στην Αθήνα οι οποίοι είχαν καταγγείλει ότι στη συνέχεια διέφυγε στη Βουλγαρία. Ο ύποπτος αλλοδαπός φέρεται να διέμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα και στην οδό Μαρνη στην Αθήνα. Παραμένει άγνωστο αν οι αναζητήσεις από τις αρχές της Εσθονίας σχετίζονται με τη συγκεκριμένα καταγγελία ή με άλλη εγκληματική ενέργεια. Κι αυτό γιατί στελέχη της ΕΛΑΣ έχουν ορισμένες μαρτυρίες ότι ο αναζητούμενος Νορβηγός, είχε υποστηρίξει σε συνομιλητές του στην Κρήτη ότι «στην πατρίδα του είχε διαπράξει σοβαρό έγκλημα.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.