Σ. Φάμελλος: Καμία καθυστέρηση δεν οφείλεται στην ελληνική πλευρά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δεν οφείλεται στην ελληνική πλευρά καμία καθυστέρηση, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον Real FM για την αξιολόγηση.

Όπως είπε, ο δικός μας στόχος στο Eurogroup είναι να κλείσουμε όσες περισσότερες διαφορές απομένουν, διότι θέλουμε να συζητήσουμε για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση.

Σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο, το ΔΝΤ βάζει εκ των υστέρων ζητήματα, ζητήματα εκτός συμφωνίας και ζητάει πράγματα έξω από τα ευρωπαϊκό κεκτημένο στα εργασιακά.

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για τα θέματα της ενέργειας στο πλαίσιο της αξιολόγησης, ανέφερε πως η ελληνική πλευρά δεν μπορεί να δεχθεί να ξεπουληθούν μερίδια της αγοράς χωρίς να πάρει η ΔΕΗ αυτό που της αντιστοιχεί.

Απαντώντας σε άλλη, σχετική ερώτηση, τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα κίνδυνου τραπεζικού ή κουρέματος καταθέσεων στη χώρα μας.

Ανέφερε επίσης ότι την ατζέντα των εκλογών και της αυξημένης πλειοψηφίας τη βάζουν τα ΜΜΕ. Η κυβέρνηση έχει την ατζέντα να κλείσει την αξιολόγηση, σημείωσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.