Σκότωσαν άλογο με μια σφαίρα στο κεφάλι

Το άλογο προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε. Η Σύρος παραμένει ανάστατη από το έγκλημα που σημειώθηκε, με τις εικόνες να προκαλούν οργή και στεναχώρια.

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την πρωτοφανή εν ψυχρώ δολοφονία αλόγου ιππασίας κατά πάσα πιθανότητα, με μια σφαίρα στο κεφάλι. Ο «Έκτορας» ήταν άλογο ιππασίας, το οποίο είχε τραυματιστεί και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί άλλο. Έτσι, μία γυναίκα το είχε πάρει υπό στην προστασία της και το φρόντιζε, προκειμένου να περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του όσο το δυνατόν πιο καλά.

Την Τρίτη το μεσημέρι (11-06-2024), η γυναίκα που το φρόντιζε γύρισε από τις δουλειές της και βρήκε το άλογο ξαπλωμένο να κάνει σπασμούς. Πήγε να δει τι συμβαίνει και αντίκρισε το πλέον αποτρόπαιο θέαμα: το ζώο ματωμένο με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Αμέσως κάλεσε την κτηνίατρο, η οποία ωστόσο δεν μπόρεσε να σώσει το άτυχο ζώο. Απέδωσε την πράξη σε ανθρώπινη παρέμβαση, ότι δηλαδή κάποιος πιθανότατα πυροβόλησε το άλογο.

Ο χώρος που ζούσε το άλογο ήταν πρόσφατα ανακαινισμένος. Το άτυχο άλογο φαίνεται πως έδωσε σκληρή μάχη για να ξεφύγει από τον δολοφόνο του, καθώς οι τοίχοι ήταν γεμάτοι από γρατσουνιές του, οι οποίες δεν υπήρχαν πριν.




Ο δράστης ή οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία, με την τοπική κοινωνία να παραμένει ανάστατη από το έγκλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.