Σοκαρισμένος ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης, με αυτό που είδε – Τι κατέθεσε στην Ανακρίτρια

Το κατώφλι της ανακρίτριας περνούν ένα ένα τα πρόσωπα που εμπλέκονται ή που γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Μετά την ίδια τη Γεωργία, και τον εργοδότη της, ήταν η σειρά να καταθέσει ο φίλος του εργοδότη ο άνθρωπος δηλαδή που μαζί με το αφεντικό της Γεωργίας κλήθηκαν ανήμερα το πρωί της Πρωτοχρονιάς να πάνε στο ξενοδοχείο και να παραλάβουν την κοπέλα.

«Σοκαριστική εικόνα»
Όπως αναφέρει το thestival.gr ο φίλος του εργοδότη φέρεται να κατέθεσε στην Ε΄ Τακτική Ανακρίτρια ότι η εικόνα της Γεωργίας που αντίκρισε, ήταν σοκαριστική. Ενώ φέρεται να είπε: «Τη Γεωργία πήγαμε και τη συναντήσαμε στο ξενοδοχείο μαζί με τον εργοδότη της και φίλο μου. Ήταν γύρω στις 11 το πρωί. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από την ίδια περίπου ένα 20λεπτο νωρίτερα. Η εικόνα που είδαμε ήταν σοκαριστική. Είχαμε ένα πλάσμα κακοποιημένο»

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και τα όσα κατέθεσε, αμέσως μετά (αφού δηλαδή παρέλαβαν την Γεωργία σε άσχημη κατάσταση) συνάντησαν τον μετρ του γνωστού καταστήματος στη Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.