«Στην Αμερική δεν με έβλεπαν ως τον γιο της Νικολούλη»

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης μίλησε για τη ζωή του στην Αμερική, τη σχέση του με τους γονείς του, αλλά και το νέο του βιβλίο, με τίτλο «Το προφίλ της Αν Μαρί».

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, μίλησε για τη ζωή του στο εξωτερικό.

«Η ζωή στην Αγγλία και την Αμερική είναι άλλη φιλοσοφία από τη δική μας. Τα θετικά είναι η σκληραγώγηση, μια ωρίμανση όταν φεύγεις από το σπίτι σου και πας σε έναν ξένο τόπο. Στην Αμερική δεν με έβλεπαν ως τον γιο της Νικολούλη. Η Αμερική όσα καλά και να σου δώσει, είναι ένας ξένος τόπος. Στην πορεία ανακάλυψα τα κομμάτια που μου λείπανε πραγματικά, την αίσθηση του να είσαι σπίτι σου, να είσαι κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί ο χρόνος περνάει. Θυσιάζεις ένα κομμάτι επαγγελματικό για να κερδίσεις ένα προσωπικό», είπε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τη σχέση που έχει με τους γονείς του, δήλωσε: «Κυνηγάς το όνειρο, αλλά παράλληλα χάνεις τους δικούς σου ανθρώπους. Με τους γονείς μου έχουμε φιλική σχέση. Όταν είμαστε έξω, υπάρχει μια πολύ υγιής συνομιλία. Όταν ερχόμουν ειδικά τον πρώτο καιρό, ήταν συνέχεια “τι ώρα θα γυρίσεις; Πού θα πας; Τι θα βάλεις;”. Ενώ στην Αμερική ήμουν σε μια ξένη χώρα και δεν υπήρχε αυτό το θέμα».




Τέλος, θυμήθηκε ένα περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη, όταν στα 14 του γύρισε από το σχολείο στο σπίτι και εκεί υπήρχε συνεργείο για να πάρει συνέντευξη στη μητέρα του.

«Κατάλαβα ότι ήθελε να πάρει και σε εμένα συνέντευξη κι εγώ δεν ήθελα και το κατάφερε χωρίς να το καταλάβω. Στην αρχή δεν είχαμε ήχο και μετά, ήθελε να το ξανακάνουμε και λέω “δεν υπάρχει περίπτωση” κι έγινε κυνηγητό μέσα στο σπίτι, ώσπου τελικά το κατάφερε. Θυμάμαι ότι μου είχε πει “εσύ κι ο Σφακιανάκης με έχετε δυσκολέψει τόσο”», είπε κλείνοντας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.