Συρεγγέλα: «Υπηρεσιακή και όχι πολιτική η απόφαση για το μπάζωμα στα Τέμπη»

«Έχει καταντήσει τραγικό να λέμε κάτι που έχει απαντηθεί από τις πρώτες ώρες, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν δίνονται πολιτικές εντολές, τι θα γίνει, πώς θα μπουν τα μηχανήματα. Οι υπηρεσιακοί είναι αυτοί που πρέπει να κάνουν την όλη διαδικασία», είπε η Μαρία Συρεγγέλα στον ΑΝΤ1 απαντώντας για το μπάζωμα στα Τέμπη.

«Από τα πρώτα λεπτά ήταν εκεί και η αστυνομία και η πυροσβεστική», πρόσθεσε η κυρία Συρεγγέλα.

«Οι εμπειρογνώμονες και οι πραγματογνώμονες είναι αυτοί που θα δώσουν στην ελληνική δικαιοσύνη τι ακριβώς έχει συμβεί. Η Εξεταστική για πρώτη φορά, είχε τους περισσότερους μάρτυρες από κάθε άλλη Εξεταστική».

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να καταθέσουν θα πάνε και στην ελληνική δικαιοσύνη. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα», σημείωσε η γραμματέας πολιτικής επιτροπής της ΝΔ.

Νωρίτερα, στο πάνελ της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα σημείωνε πως «Οι διάλογοι σταθμάρχη και μηχανοδηγών παραδόθηκαν στην Αστυνομία από τις 3 Μαρτίου 2023»,

Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε ότι οι συγκεκριμένοι διάλογοι είχαν ήδη βγει από τις 8 Μαρτίου 2023. Η κυρία Συρεγγέλα μάλιστα τόνισε ότι «στεκόμαστε με απόλυτο σεβασμό δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών».




Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.