Τα έβαλε και με την Καινούργιου o Γιάννης Παπαμιχαήλ – «Δεν θα…»

Εκτός J2US βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Όπως γνωστοποίησε ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης, ο γιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν παρευρέθηκε σε καμία πρόβα της προηγούμενης εβδομάδας και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούσε να διαγωνιστεί.

Το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μέσα από την εκπομπή της πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είπε ψέματα ότι ήταν άρρωστος για να μην εμφανιστεί στις πρόβες του διαγωνισμού.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά την αποκάλυψη της Κατερίνας, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προχώρησε σε ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, διαψεύδοντας τα όσα είπε η παρουσιάστρια, λέγοντας μάλιστα πως «δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου».

Η απάντηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στην Κατερίνα Καινούργιου

«Κουράστηκα ότι είχα να γράψω το έγραψα και όπως ήταν αναμενόμενο όλα τα site σταμάτησαν να ασχολούνται. Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι βάση των δικών της πληροφοριών λέω ψέματα!

Κατερίνα ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει κάποια απολύτως σημασία τι ισχυρίζεσαι. Σημασία έχει μπορείς να το αποδείξεις. Μπορείς; Φυσικά και δεν μπορείς. Το έχω πει χιλιάδες φορές ότι πάντα λέω την αλήθεια. Από σεβασμό στο κανάλι και στους ιδιοκτήτες του δεν θα ασχοληθώ όπως θα έπρεπε μαζί σου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.