Θρήνος για 20χρονο στρατιώτη – Σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ είχε άδεια απολύσεως

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Θρήνος στην τοπική κοινωνία των Χανίων, μετά τον αιφνίδια απώλεια του μόλις 20 ετών Μιχάλη, ο οποίος έχασε την ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή Μπαμπιόλος του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zarpanews.gr, από το πρωί της Τρίτης στις 9, συγγενείς και φίλοι θα μπορούν να αποχαιρετίσουν τον Μιχάλη στο σπίτι του και στις 15:30 θα τον συνοδεύσουν στο τελευταίο του ταξίδι στο νεκροταφείο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών όπου θα ψαλεί και θα ταφεί.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο άτυχος Μιχάλης ήταν φαντάρος και ήταν έξω με άδεια απολύσεως. Το χαρτί της απόλυσης, θα το έπαιρνε στις 16 Φεβρουαρίου.

Το μοιραίο βράδυ, εκτός από τον 20χρονο Μιχάλη – ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου – επέβαιναν ακόμη δύο άτομα. Ένας 20χρονος και ένας 23χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων ελαφρά τραυματισμένοι και είναι καλά στην υγεία τους.

Στο τροχαίο συνέδραμε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δυο οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους νεαρούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.