Τι λένε οι γονείς του νεκρού μωρού- «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις»

Οι γονείς μέσα στον πόνο τους, περιμένουν τις απαντήσεις για το πώς έφυγε από τη ζωή το μωρό τους, στη Θήβα. Μιλούν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα..

Οι γονείς περιγράφουν τα όσα έζησαν το φετινό Πάσχα στη Θήβα, όταν διαπίστωσαν πως το αγγελούδι τους, ήταν νεκρό. Το μωρό, μόλις 18 μηνών εντοπίστηκε νεκρό εκείνο το πρωί και στο διαμέρισμα εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού. Όπως λέει η μητέρα και ο πατέρας του, προσπάθησαν να το επαναφέρουν χωρίς αποτέλεσμα. Το ασθενοφόρο έφτασε ταχύτατα στο σπίτι, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να του δώσουν σφυγμό. Οι γιατροί διαπίστωσαν λίγο αργότερα τον θάνατό του, με τα αίτια να παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.
Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας – νεκροτομής που παραγγέλθηκε, είναι οι γονείς του 18 μηνών μωρού που άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη Θήβα ανήμερα του Πάσχα.

Οι χαροκαμένοι γονείς μίλησαν στην κάμερα του Alpha, περιγράφοντας όλα όσα έγιναν. «Ούτε η καρδιά του χτύπαγε, ούτε ανέπνεε», ανέφερε η μητέρα του, συμπληρώνοντας: «Το κοιτάω, δεν κουνιόταν. Τα μάτια του ήταν ανοιχτά, δεν κουνιόταν. Το κοιτάω, δεν έπαιρνε ανάσα, τίποτα και άρχισα και του έκανα στο κρεβάτι πρώτα μαλάξεις. Ξύπνησα τον άνδρα μου και πήγα μαζί με το μωρό μέσα και του είπα “δεν παίρνει οξυγόνο”».

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο», είπε ο πατέρας του παιδιού, προσθέτοντας: «Η γυναίκα μου πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να καλεί ασθενοφόρο κι εγώ άρχισα να του κάνω μαλάξεις, αλλά κατέληξε».



Όλα έγιναν περίπου στις 11:00 της Κυριακής του Πάσχα, όταν η μητέρα αντιλήφθηκε ότι ο μικρός Μοχάμεντ δεν είχε σφυγμό. Άμεσα στο σπίτι της οικογένειας έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το άτυχο νήπιο κάνοντας προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

Το βρέφος διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Θήβας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.