Το «φύγε γιατί θα σε ξεμαλλιάσω» της Παγώνη στη Βούλγαρη για τα… κόλλυβα (video)

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόλουπος, αποφάσισαν να… προσφέρουν χθες στην προσκεκλημένη τους Ματίνα Παγώνη  για πρωινό… κόλλυβα.

 

«Πλάκα μου κάνετε, είναι δυνατόν τώρα; Ήρθα 6:30 το πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα;» ήταν η αντίδραση της προληπτικής κ. Παγώνη, η οποία στη συνέχεια τα πήρε και τα πέταξε στους παρουσιαστές.

Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια ανήρτησε ένα βίντεο στα socia media μαζί με την κυρία Παγώνη σατιρίζοντας το σκηνικό που προηγήθηκε. «Κυρία Παγώνη θα φάτε λίγα κόλλυβα;» ρωτά η παρουσιάστρια με την πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ να της απαντά: «Λοιπόν, σήκω και φύγε γιατί θα σε ξεμαλλιάσω, μόνο αυτό θα σου πω. Είμαι προληπτική δεν το καταλαβαίνεις;».

Στη συνέχεια η κ. Βούλγαρη της λέει «για να ξορκίσουμε το κακό κυρία Παγώνη μου». «Το κακό είσαι εσύ, ξόρκισέ την από δω» της απαντά εκείνη. Πάνω σε αυτό η παρουσιάστρια σημείωσε «με αγαπάει και την αγαπώ να ξέρετε». «Ναι πολύ, δεν μπορείτε να φανταστείτε» καταλήγει με σαρκαστικό και χιουμοριστικό ύφος ταυτόχρονα η κ. Παγώνη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.