«Βεβαίως, το ζητάει ο Καραμανλής θα το κάνουμε»: Τι αναφέρει η δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ για τον πρώην υπουργό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στο πόρισμα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ γίνεται αναφορά και στον Κώστα Καραμανλή, δίχως ωστόσο να έχει καταγραφεί δική του συνομιλία.

Ο Κώστας Καραμανλής αναφέρεται στο πλαίσιο στιχομυθίας ανάμεσα στον τότε πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρη Μελά και συνεργάτη του τότε υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό. Η συνομιλία
Ενδεικτικά, το πόρισμα αναφέρει πως στην τηλεφωνική συνομιλία τους, ο συνεργάτης αναφέρει στον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ: «…αυτή η υπόθεση του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ… που ενδιαφέρεται ο… που είναι τριάντα επτά (37) άτομα, με έναν εξ με τα βιολογικά [εννοώντας τον Κωνσταντίνο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ του Αχιλλέα, βουλευτή Σερρών από το 2015 μέχρι σήμερα]. Ο Δημήτριος ΜΕΛΑΣ του λέει πως αφορά τον «ΜΠ.» και ο Π.Α. συμφωνεί. Ο Π.Α. εν συνεχεία ρωτά: «Πώς θα το τρέξουμε αυτό για να το φτιάξουμε;»».

Ακόμη, αναφέρεται πως ο συνεργάτης λέει στον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μου είπε ο Νίκος εάν δεν επηρεάζεται κάτι και δεν έχουμε πρόβλημα, τώρα πήγαμε μαζί μέσα δεν το ήξερα το θέμα… Και μου λέει, βεβαίως, το ζητάει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, θα το κάνουμε».

Πηγή: https://www.iefimerida.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.