Βίντεο – ντοκουμέντο του Έλληνα αγνοούμενου στο Λονδίνο

Βρετανοί αστυνομικοί που ερευνούν την εξαφάνιση του 34χρονου Γιάννη Οικονομόπουλου από την Πάτρα, έστειλαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη υλικό από κάμερα ασφαλείας που τον κατέγραψε.

Ο αγνοούμενος άνδρας φαίνεται να περπατά στο πεζοδρόμιο της Ίστερν Άβενιου, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που έμενε στο Ίλφορντ του Λονδίνου. Η ημερομηνία της εξαφάνισης είναι η Τρίτη 18 Φεβρουαρίου.

Ο Γιάννης Οικονομόπουλος περπατά φορώντας μόνο το ένα του παπούτσι. Το άλλο δεν βρέθηκε ποτέ. Τόσο η Αστυνομία όσο και η σύντροφός του, δηλώνουν βέβαιοι πως πρόκειται για τον Γιάννη, καθώς φοράει ένα μπουφάν που έλειπε από το διαμέρισμά του.

Η κατεύθυνση που πήρε είναι δυτικά και σε κοντινή απόσταση είναι το νοσοκομείο Κινγκ Τζορτζ και το προάστιο του Χέιβερινγκ. Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από την Πάτρα, η θεία του αγνοούμενου άνδρα, Μαριάννα Λαζανά και ο φίλος του Γιώργος Ραφτόπουλος, είδαν το βίντεο – ντοκουμέντο. Η θεία του φάνηκε σίγουρη πως πρόκειται για τον Γιάννη, αλλά ο φίλος του κράτησε κάποιες επιφυλάξεις.

Η σύντροφος του αγνοούμενου δήλωσε: “Είμαι σίγουρη ότι είναι ο Γιάννης. Το ίδιο σίγουρη είναι και η Βρετανική Αστυνομία. Γνώριζα πολύ καλά όλα του τα ρούχα και παπούτσια και είναι πολύ εύκολο για μένα να περιγράψω στην Αστυνομία τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ιδιαίτερο μπουφάν που φοράει με το νούμερο 13 στο μανίκι. Μπορώ να αναγνωρίσω τον τρόπο που περπατάει. Εντύπωση προκαλεί ότι περπατάει φορώντας μόνο το ένα παπούτσι. Όταν μου έδειξαν το βίντεο για πρώτη φορά, ούτε καν οι αστυνομικοί το είδαν αυτό. Μου το είπαν μετά από μερικές μέρες και σοκαρίστηκα. Η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της”, ανέφερε η σύντροφος του αγνοούμενου άνδρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.