Το τελευταίο «αντίο» λέει η Ελλάδα σήμερα στην Φώφη Γεννηματά, η οποία πέθανε τη Δευτέρα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.
Η σορός της Φώφης Γεννηματά η οποία έφτασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης λίγο μετά τις 8 το πρωί θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις 2 το μεσημέρι οπότε είναι προγραμματισμένο να ψαλεί η εξόδιος ακολουθία από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Θα ακολουθήσει πομπή στη Βουλή, καθώς η Φώφη Γεννηματά κηδεύεται με τιμές εν ενεργεία υπουργού, με την ταφή να πραγματοποιείται στο Α΄ Νεκροταφείο στον χώρο όπου έχει ταφεί ο πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς.
Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της αδερφής της Φώφης Γεννηματά
Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ η αδερφή της Φώφης Γεννηματά ζήτησε να μείνει μόνη της για μισή ώρα με το φέρετρο της αδερφής της προκειμένου να την αποχαιρετήσει






























