Έκδοση του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς για τα 100 χρόνια του Συνεταιρισμού

Επετειακό ημερολόγιο για τα 100 χρόνια ζωής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, με τίτλο «ο πρώτος παιδικός Συνεταιρισμός! Αναζητώντας τις ιδέες και τις αξίες του συνεταιριστικού πνεύματος» ετοίμασε και θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, η Δ’ τάξη του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς «Ρήγας Φεραίος».

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η έκδοση αφορά μια αφήγηση για τις ιδέες και το όραμα του συνεταιριστικού πνεύματος. Πρόκειται για δουλειά που έγινε από δάσκαλο και μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς, με τη βοήθεια των συναδέλφων του, που κατάφερε να μυήσει 12 μαθητές της Δ’ τάξης στο πλαίσιο της έκτης ενότητας του μαθήματος της Γλώσσας και της Μελέτης Περιβάλλοντος, στις ιδέες και τα οράματα του Συνεταιριστικού Κινήματος.

Για την παρουσίαση της έκδοσης θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών, μετά το τέλος της οποίας οι μαθητές του σχολείου με τους δασκάλους τους και τα στελέχη του Αγροτικού Συνεταιρισμού, τα προσφέρουν το βιβλίο και μήλα Zagorin, στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.