Έλενα Αντωνοπούλου: Μειώνεται η δημοσκοπική διαφορά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Την αισιοδοξία, που πηγάζει από την καθημερινή επαφή με τους πολίτες σε όλη τη Μαγνησία, ότι η δημοσκοπική διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχώς μειώνεται και ότι μέχρι την ημέρα των εκλογών ο ελληνικός λαός σκεπτόμενος με ευθύνη και ωριμότητα θα έχει ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση, εκφράζει η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Έλενα Αντωνοπούλου.

Η ίδια σε κάθε ευκαιρία υπογραμμίζει ότι θυσίες στις οποίες έχει υποβληθεί ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να πάνε χαμένες και πως με άκοπες, ανέξοδες, αλλά και ανεύθυνες εξαγγελίες και παροχές η λύση στα προβλήματα δεν πρόκειται να υπάρξει.

Μεγάλη σημασία η κ. Αντωνοπούλου αποδίδει στη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων ειδικά στη δημόσια διοίκηση κάτι που ανέφερε στις επισκέψεις που πραγματοποίησε την Τρίτη, στην Εφορία της Νέας Ιωνίας, και το Δημαρχείο αλλά και υπηρεσίες του Αλμυρού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφτηκε οικισμούς και χωριά του Βελεστίνου, ενώ περιόδευσε και την αγορά συνομιλώντας με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής για τα προβλήματά τους.

Την Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, η κ. Αντωνοπούλου έχει παραγραμματισμένες επισκέψεις στο Τεχνικό Επιμελητήριο και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, που με δεδομένη τη σημερινή πραγματικότητα έχουν ιδιαίτερη σημασία, αφού τα μέλη και των δύο Επιμελητηριακών Θεσμών αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.