Εκσυγχρονισμός δικτύου ύδρευσης Αλμυρού – Ευξεινούπολης

Με 25 θέματα συζήτησης, συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 17 Μαΐου, στις 18.00 το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, με κυριότερο θέμα συζήτησης τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Αλμυρού και Δ.Ε.Υ.Α. Αλμυρού για την υλοποίηση της πράξης «Εκσυγχρονισμός-αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου Πολεοδομικού Συγκροτήματος Αλμυρού – Ευξεινούπολης» και την αγορά έκτασης γης για την κατασκευή υδατοδεξαμενής, της ίδιας πράξης.

Το Συμβούλιο θα αποφασίσει την ανάκληση της αναγκαστικής κατάσχεσης εις χείρας τρίτου (τραπεζών) κατά της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ. και την υποβολή προτάσεων για «αναβάθμιση Δικτύων Ύδρευσης και περιορισμό διαρροών» και για «δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων».

Το Δ.Σ. θα συζητήσει ξανά το αίτημα Πανεπιστημίου Θεσσαλίας περί παραχώρησης δημοτικής έκτασης στην ορεινή περιοχή της Όθρυος για τη δημιουργία βοτανικού κήπου και θα εγκρίνει την απευθείας ανάθεσης της πράξης «Προμήθεια καυστήρων φυσικού αερίου δημοτικών κτιρίων και σχολείων Αλμυρού», προϋπολογισμού δαπάνης 25.000 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%, μετά από άγονους διαγωνισμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.