Επιστολή της Ζέττας Μακρή στον δήμαρχο Ν. Πηλίου για το Παναγιώτικο

Από το Πολιτικό γραφείο της Βουλευτού Μαγνησίας της ΝΔ κας Ζέττας Μακρή ανακοινώθηκαν τα εξής :

Η βουλευτής Μαγνησίας κα Ζέττα Μακρή απέστειλε την Τετάρτη, 20 – 8 – 2014 την παρακάτω επιστολή στον δήμαρχο Ν. Πηλίου, κ. Ν. Φουρτούνα.

Προς
Δήμαρχο Ν. Πηλίου
κ. Ν. Φουρτούνα

Το φράγμα Παναγιώτικο αποτελεί ένα σπουδαίο έργο για την περιοχή του δήμου Ν. Πηλίου και γενικότερα για την Μαγνησία. Οι έντονες ανησυχίες που διατυπώνονται το τελευταίο διάστημα για πιθανές τεχνικές αστοχίες θα πρέπει να μας προβληματίσουν και να μας κινητοποιήσουν για την έγκαιρη αποκατάστασή τους.

Δεν πρέπει να μείνουμε, όμως, στην απλή επισήμανση των προβλημάτων ούτε στην στείρα απόδοση ευθυνών αλλά να προωθήσουμε την επικαιροποίηση των τεχνικών μελετών και την λήψη άμεσων πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση πιθανών διαρροών. Με καίριες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις θα πρέπει να διασφαλισθεί η άρτια λειτουργία του φράγματος και η ομαλή υδροδότηση των περιοχών του δήμου Ν. Πηλίου.

Η Μαγνησία έχει ανάγκη από έργα ουσίας και όχι από έργα βιτρίνας και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να κινηθούμε όλοι μας.
Λόγω υποχρεώσεων μου που δεν μπορώ να αναβάλλω, δεν θα παραβρεθώ στην σημερινή σας σύσκεψη. Ως εκπρόσωπός μου θα συμμετέχει η κα Παπάζογλου Δώρα, η οποία είναι πολιτική μηχανικός.

Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προτάσεις των ειδικών και τις αποφάσεις σας, που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την επίτευξη της αειφορικής διαχείρισης του Παναγιώτικου και την ικανοποίηση των προσδοκιών των κατοίκων της περιοχής.
Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.