Κάλεσμα των ξενοδόχων για συμμετοχή στις εκλογές

Κάλεσμα με τίτλο «η Συμμετοχή στους φορείς είναι η μόνη διέξοδος», απευθύνει προς τους ξενοδόχους ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνουν αύριο Τετάρτη.

Ο Γ. Ζαφείρης αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι της περιοχής και τονίζει ότι η συμμετοχή τους στα κοινά και εν προκειμένω στην Ένωση, δεν προϋποθέτει να αφήσουν τη δουλειά τους, αλλά τη συμμετοχή και τη «μερική» συμμετοχή μας στις δράσεις της συνδικαλιστικού οργάνου.

«Πολλοί αγώνες κερδίζονται μόνο και μόνο από την συμμετοχή. Όταν βλέπουν ότι είμαστε πολλοί, όταν βλέπουν ότι είμαστε από όλες τις κατηγορίες, όταν νιώθουν ότι είμαστε ενωμένοι, υποχωρούν. Σε αντίθετη περίπτωση οχυρώνονται πίσω από την δικαιολογία του ότι δεν μας αφορά κάποιο θέμα όλους και μας αγνοούν», τονίζει ο κ. Ζαφείρης που καλεί τους ξενοδόχους να πλαισιώσουν την Ένωση και να συμμετάσχουν στις εκλογές, καθώς από τη συμμετοχή εξαρτάται η εκπροσώπηση των ξενοδόχων της Μαγνησίας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.