Με συνέπεια συνεχίζει η Έλενα Αντωνοπούλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Με συνέπεια και αποφασιστικότητα, στοιχεία που οι πολίτες της αναγνωρίζουν ανεξαρτήτως κομματικό-ιδεολογικής προέλευσης, η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, κ. Έλενα Αντωνοπούλου, συνεχίζει να επικοινωνεί τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης της σε ευρύτερες κοινωνικές ομάδες», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Όπως τονίζεται, «έτσι στο πλαίσιο των επαφών που καθημερινά έχει την Κυριακή επισκέφθηκε το Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο, όπου συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός, κυρίως, κόσμος της περιοχής και τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου να ληφθούν μέτρα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και θα ανακουφίσουν από τα μεγάλα προβλήματα που εξ αντικειμένου σήμερα υπάρχουν.
Την ίδια μέρα η κ. Αντωνοπούλου παρέστη στις εκδηλώσεις για την κοπή πίτας τόσο σε αυτή των αποφοίτων του Γυμνασίου Θηλέων, όσο και σε αυτή του Συλλόγου Αργιθεατών Καρδίτσας.

Τη Δευτέρα η κ. Αντωνοπούλου πραγματοποίησε επισκέψεις στα ΚΑΠΗ Αγ. Βασιλείου, Νέας Ιωνίας και Νέας Δημητριάδας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, ακούγοντας τα προβλήματά τους και μεταφέροντας τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να υπάρξει περαιτέρω μείωση των συντάξεων, αλλά και ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η διαδικασία για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, με την απεμπλοκή από το μνημόνιο και την επαναφορά της πατρίδας μας σε τροχιά ανάπτυξης.
Τέλος η κ. Αντωνοπούλου επισκέφθηκε τους Αγ. Θεοδώρους, το Αχίλλειο, τη Σούρπη, τον Πτελεό, τον Δρυμώνα και την Αγ. Τριάδα, συναντήθηκε με κατοίκους και φορείς της περιοχής, αναζητώντας λύσεις στα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.