Μ.Σαμαρά: Να επαναλειτουργήσει ο Αστυνομικός σταθμός Τσαγκαράδας

Ζητά η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μαρία Σαμαρά μετά τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων

Για ελλειπή αστυνόμευση που δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια σε πολίτες και επισκέπτες της περιοχής κάνει λόγο σε επιστολή της που κοινοποιείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και τους Βουλευτές του νομού, η επικεφαλής της “Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας” του Δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου κ. Μαρία Σαμαρά. Όπως αναφέρει η κ. Σαμαρά “τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα κρούσματα ληστειών και επιθέσεων έχουν διαπιστωθεί στη περιοχή με αποτέλεσμα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες να αισθάνονται μεγάλη ανασφάλεια για τις περιουσίες τους και για την ακεραιότητά τους.
Μετά την τελευταία απροκάλυπτη και θρασύτατη κλοπή των ορειχάλκινων προτομών των ευεργετών της Τσαγκαράδας Ν. Νανόπουλου και Ι. Καρτάλη από άγνωστους μέρα- μεσημέρι στο χώρο που ήταν τοποθετημένες πάνω σε μαρμάρινες βάσεις η τοπική κοινωνία ζει σε καθεστώς αναστάτωσης, τρομοκρατίας και ανασφάλειας.”

Με την επιστολή της η κα Σαμαρά ζητά τη λήψη μέτρων για τη βελτίωση της αστυνόμευσης της περιοχής. Συγκεκριμένα προτείνει την εφαρμογή των ακόλουθων μέτρων:

1.Ενίσχυση του υπάρχοντος αστυνομικού σταθμού Ζαγοράς.
2.Μέριμνα για την βελτίωση της αστυνόμευσης στην περιοχή και στις ιδιοκτησίες των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών.
3.Επαναλειτουργία αστυνομικού σταθμού στη Τσαγκαράδα.
4.Δημιουργία αστυνομικού τμήματος στα όρια του Δήμου μας από τη συγχώνευση των δυο αστυνομικών σταθμών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.