Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ: Πώς θα γίνει η εκλογή του Προέδρου

Την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 θα διεξαχθεί η εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το άρθρο 41 του ισχύοντος καταστατικού, από τη βάση των μελών και φίλων του κινήματος.
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευκολύνει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και τη διασφάλιση των όρων άψογης διεξαγωγής της εκλογής.
Για ενημέρωση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, η εκλογική διαδικασία έχει ως εξής:
1. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 από τις 09:00 έως 19:00
2. Τα εκλογικά κέντρα ανά Καλλικρατικό Δήμο είναι:
a. Δ.Ο. Βόλου: Γραφεία ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας (Αντωνοπούλου 66, 2ος όροφος)
b. Δ.Ο. Αλμυρού: Εργατικό Κέντρο Αλμυρού
c. Δ.Ο. Ρήγα Φεραίου: ΚΕΠ Βελεστίνου
d. Δ.Ο. Ζαγοράς/ Μουρεσίου: Δημαρχείο Ζαγοράς
e. Δ.Ο. Νοτίου Πηλίου: Δημαρχείο Αργαλαστής (πρώην ΚΕΓΕ)
f. Δ.Ο. Σκιάθου: 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκιάθου
3. Η Επιτροπή Συντονισμού, που έχει συσταθεί για να έχει την εποπτεία της όλης διαδικασίας στο νομό μας, αποτελείται από:
a. Νούση Λάμπρο, Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας
b. Νικολάου Δημήτρη, Εκπρόσωπο υποψήφιας προέδρου Γεννηματά
c. Φλέρη Γιώργο, Εκπρόσωπο υποψηφίου προέδρου Κωνσταντινόπουλου
d. Γαργάλα Αικατερίνη, Εκπρόσωπο υποψηφίου προέδρου Λοβέρδου
4. Σε κάθε εκλογικό κέντρο θα συγκροτηθεί 5μελής εφορευτική επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχουν και αντιπρόσωποι των υποψηφίων (ένας από κάθε υποψήφιο)
5. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση το νέο επικαιροποιημένο μητρώο μελών και τους εκλογικούς καταλόγους. Το μητρώο θα ανοίξει την Κυριακή κατά τις ώρες ψηφοφορίας προκειμένου να εγγραφούν και να ψηφίσουν τα νέα μέλη και φίλοι. Οι εγγραφές που θα γίνουν την ημέρα της ψηφοφορίας, θα καταχωρούνται σε ειδική κατάσταση ψηφισάντων. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ότι όσοι δεν περιλαμβάνονται στο νέο μητρώο μελών και επιθυμούν να ψηφίσουν, θα πρέπει να μεταβούν στα εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί από την Δημοτική Οργάνωση, στους αντίστοιχους Δήμους, στους εκλογικούς καταλόγους του οποίου είναι εγγεγραμμένοι. Οι εκλογείς θα ψηφίζουν αυτοπροσώπως με την αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή βιβλιάριο υγείας και οικονομική συνδρομή 1€, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων, φωτοτυπίες, έξοδα αποστολής κλπ. που είναι επιφορτισμένες οι ΝΕ. ΔΕΝ μπορεί να ψηφίσει κάποιος για λογαριασμό τρίτου ακόμα κι αν προσκομίσει την ταυτότητα άλλου προσώπου!!
6. Τα ψηφοδέλτια θα είναι 3 ξεχωριστά, ένα για κάθε υποψήφιο, συν 1 λευκό και θα τοποθετηθούν εντός φακέλου, πριν την κάλπη.
Περισσότερες πληροφορίες, στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, στα τηλέφωνα 2421305572-3»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.