Ξεκίνησε η 5η Πανθεσσαλική γιορτή οικολογικής γεωργίας

Στο πάρκο Aγ. Κωνσταντίνου από τις 3-5 Οκτωβρίου

Η 5η Πανθεσσαλική γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας θα γίνει στο πάρκο Aγ. Κωνσταντίνου στο Βόλο.
Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα Παρασκευή έως την Κυριακή, 3-5 Οκτωβρίου, οικοπαραγωγοί από τη Θεσσαλία και από όλη την Ελλάδα θα είναι εκεί για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να διαδώσουν ότι ένας άλλος οικολογικός πολιτισμός είναι υπαρκτός και εφικτός.
Όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές, «ελάτε να γνωριστούμε, να μοιραστούμε γνώσεις και να ανταλλάξουμε ιδέες μέσα από σεμινάρια, εργαστήρια, ομιλίες, προβολές αλλά και να διασκεδάσουμε με τα μουσικά δρώμενα της γιορτής. Φέτος στην Πανθεσσαλική Οικογιορτή θα υπάρχουν μουσικές από τη μία άκρη της χώρας, στην άλλη…
Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο ξεφαντώνουμε με τη ρέγκε-σκα μπάντα του Βόλου BAND FATALE και συνεχίζουμε το χορό με τους μοναδικούς ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC όπου με τη βοήθεια της γκάιντας και του νταουλιού θα μας μεταφέρουν στο υπέροχο ηχόχρωμα της Θράκης. Η Κυριακή είναι μέρα τζαμαρίσματος και θα συνοδευτεί από ένα πρόγραμμα reggae-dub μουσικής. Η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένο στο πολύτιμο κοινωνικό αγαθό, το νερό και στο δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης σε αυτό. Είσοδος ελεύθερη για κάθε εκδήλωση.

Το πλήρες πρόγραμμα της γιορτής μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα: oikogiortivolos.blogspot.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.