Ολοκληρώθηκε ο κύκλος επισκέψεων δημοσιογράφων στην Αλόννησο

Με την επίσκεψη ενός δημοσιογράφου από τη Γερμανία ολοκληρώθηκε σήμερα ο κύκλος της φιλοξενίας δημοσιογράφων για την τρέχουσα περίοδο από το Δήμο Αλοννήσου.
Ο εν λόγω δημοσιογράφος εργάζεται στο γερμανικό ραδιόφωνο σε δίκτυο 18 τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών με εμβέλεια 12 εκατομμύρια ακροατές. Επισκέπτεται αυτή την περίοδο τα νησιά των Σποράδων και παρέμεινε στην Αλόννησο για 3 ημέρες. Εκεί ξεναγήθηκε στα αξιοθέατα και τις ομορφιές του νησιού και ήρθε σε επαφή με τοπικούς φορείς, με σκοπό την προβολή της Αλοννήσου στους ακροατές του.
Το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό ταξίδι οργανώθηκε από το Δήμο Αλοννήσου και την εταιρία συμβούλων του, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Γερμανίας. Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αλοννήσου, Κική Αναγνώστου, η οποία οργάνωσε τη φιλοξενία και την περιήγηση του δημοσιογράφου στο νησί, ευχαριστεί θερμά τους επιχειρηματίες του νησιού που με την προσφορά τους συνέβαλαν στην άριστη φιλοξενία του, καθώς και την ακτοπλοϊκή εταιρία Aegean Flying Dolphins, η οποία παρείχε τα εισιτήρια της μετακίνησης του προς και από το νησί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.