«Πήλιο: Το μυθικό βουνό που τα μυστικά του προκαλούν και προσκαλούν»

«Μόνος του δεν πρέπει να πηγαίνει ποτέ κανείς για πεζοπορία» τόνισε η πρόεδρος του Φυσιολατρικού Ομίλου «ΠΑΝ»
Ημερίδα Περιφέρειας, Δήμων και ξενοδόχων την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους Βόλου, Νοτίου Πηλίου και Ζαγοράς-Μουρεσίου πρόκειται να πραγματοποιήσει Ημερίδα για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βουνού. Η ημερίδα τιτλοφορείται «Πήλιο, το μυθικό Βουνό-Η ψυχή και τα μυστικά του, προκαλούν και προσκαλούν» και αποσκοπεί στην ανάδειξη της σημαντικότητας του Πηλίου στην ανάπτυξη του τουρισμού της υπαίθρου και των υπαίθριων δραστηριοτήτων καθώς «παντρεύει» με έναν ιδιαίτερο τρόπο την ομορφιά του βουνού με αυτή της θάλασσας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όσους θέλουν να γευτούν την ομορφιά του βουνού και τη μαγεία της. Όπως αναφέρει η Ένωση Ξενοδόχων, η θερινή κατοικία των Ολύμπιων θεών, κρύβει πολλές μαγευτικές ομορφιές που προσφέρονται για εξερεύνηση. Ομάδα ειδικών ανθρώπων, επαγγελματιών-εκπαιδευτών θα αναπτύξουν τις δραστηριότητες που προσφέρουν στον επισκέπτη-ταξιδιώτη του Πηλίου και θα μοιραστούν μαζί μας το όραμα τους για παροχή αυθεντικών εμπειριών στο βουνό μέσα από τις δραστηριότητες, την περιπέτεια και φυσικά την αγάπη για τη φύση.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι στο Manthos Hotel Resort & Spa στα Χάνια Πηλίου. Θα προηγηθεί μικρή πεζοπορία προς το Χιονοδρομικό Κέντρο “Αγριόλευκες” με τόπο εκκίνησης το τρίτο parking Χιονοδρομικού Κέντρου (10.00 π.μ.).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.