Προσκυνηματική εκδρομή σε Άνδρο και Τήνο

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οι «Φίλοι της Ιεράς Μονής Παναγίας Γοργουπηκόοου Βόλου» διοργανώνουν τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στη νήσο Άνδρο και ιερά νήσο Τήνο από την Τρίτη 14 έως Πέμπτη 16 Ιουνίου και συγκεκριμένα:

Στην Άνδρο περιόδευση του νησιού και επίσκεψη σε Αγ. Μαρίνα, Αγ. Νικόλαο Νεομάρτυρα κ.λπ., στην Τήνο προσκύνημα και θεία λειτουργία στην θαυματουργή εικόνα της Παναγίας κα περιοδεία στο νησί, επίσκεψη στην ιερά μονή της Αγίας Πελαγίας.

Αναχώρηση ώρα 12.00 π.μ. τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, μπροστά από τα δικαστήρια. Τιμή συμμετοχής 150 ευρώ κατ’ άτομο (προκαταβολή 50 ευρώ υποχρεωτική).
Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά με πούλμαν, τα εισιτήρια του καραβιού, δυο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Τήνου με πρωινό. Δηλώσεις συμμετοχής 24210 57228, 6948487550, κ. Απόστολο Μιχελή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.