Στην Αθήνα … κατηφόρισαν οι κυνηγοί του Αλμυρού

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμυρού στις 28/03/2015 στην έκθεση Outdoor Expo 2015 στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (MEC) στην Παιανία. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «δύο λεωφορεία με 100 μέλη μας με μεγάλη διάθεση και σε πολύ καλό κλίμα ξεναγήθηκαν στην έκθεση .
Στο Περίπτερο της Δ. ΚΟΣΕ μας υποδέχθηκε το Δ/κο Συμβούλιο της Ζ΄ κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βαγγέλη Μπαλατσό οι οποίοι μας συνεχάρησαν για την παρουσία μας και παρέμειναν συζητώντας μαζί μας για πολλή ώρα. Το Δ/κο Συμβούλιο του Συλλόγου μας είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κ.Σ.Ε κ. Παπαδόδημα και τον Πρόεδρο της Δ ΄ ΚΟΣΕ κ. Σταθόπουλο όπου τέθηκαν θέματα του συλλόγου μας με πολύ θετικά αποτελέσματα τα οποία εντός Μαΐου θα τα δούμε. Επίσης ο Πρόεδρος είχε συνάντηση με τον φίλο του Πρόεδρο της ΚΟΜΑΘ Νίκο Καλογεράκο.
Ο σύλλογος μας άκουσε τα καλλίτερα σχόλια σε κάθε συνάντηση με τους εκπροσώπους της κυνηγετικής ηγεσίας και με τα κυνηγετικά έντυπα τόσο για την πολυπληθή παρουσία μας εκεί αλλά και για την όλη δραστηριότητά μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.