Στον Αλμυρό ο Απόστολος Τζιτζικώστας (photos)

tzitzi13Στη Μαγνησία βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Πρώτος σταθμός της περιοδείας του ο Αλμυρός απ’ όπου και οι σχετικές φωτογραφίες.

Μιλώντας στα Νέα του Σαββάτου, ο υποψήφιος για την προεδρία αφήνει αιχμές για την εκλογική στρατηγική του κόμματος τον περασμένο Σεπτέμβριο, αναφέροντας ότι οι πολίτες επέλεξαν εκ νέου τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί «δεν είχαν πειστικές εναλλακτικές προτάσεις».

Επιδιώκει να εξομαλύνει τις σχέσεις με την πτέρυγα των σαμαρικών, λέγοντας ότι «κακόγουστο αστείο» είναι να εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς ως πιθανός αντιπρόεδρος του κόμματος.

«Η ΝΔ δεν χρειάζεται αντι-Τσίπρα, αλλά το ακριβώς αντίθετο της πολιτικής που προσωποποιεί ο κ. Τσίπρας» επισημαίνει, ενώ επιμένει στην ανάγκη να περάσει η κομματική ηγεσία στη νεότερη γενιά προβάλλοντας το σύνθημα ότι «παλιό είναι να μη θέλεις να αλλάξεις».

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αντιπαρέρχεται την κριτική περί κινδύνου διαρχίας στη ΝΔ επειδή ο ίδιος δεν είναι κοινοβουλευτικό στέλεχος και καλεί την κομματική βάση «να δει το δάσος και όχι το δέντρο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.