Στον 6ο κύκλο της μπαίνει το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών

Στην πρώτη εβδομάδα του 6ου κύκλου του μπαίνει το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών της Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας – Σποράδων, από τις οποίες ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κίνησης των συνεργείων από αύριο Σάββατο 11 μέχρι την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016.

Αύριο Σάββατο το συνεργείο θα κάνει παρεμβάσεις στο Δήμο Βόλου και συγκεκριμένα στο έλος Μαμιδάκη, στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Βόλου, στη Δ.Ε. Ν. Αγχιάλου στη θέση Χάνδακας (Παλαιά Σφαγεία και οικισμός Δημητριάδα), στη θέση Λαχανόμερα, στη Ν. Ιωνία κατά μήκος του χειμάρρου Ξηριά, στο ρέμα Φυτόκου, στα φρεάτια Αλυκών, στο ρέμα Χρυσής Ακτής Παναγίας, στον τσιμενταύλακα Κριθαριάς και στα Πλατανίδια.

Τη Δευτέρα 13 Ιουνίου θα γίνει παρέμβαση στο Δήμο Βόλου στη Δ.Ε. Αρτέμιδας (χείμαρρος Βρύχωνα, εκβολή ρέματος Κουφάλα), στο Μαλάκι, στη Δ.Ε. Αγριάς (θέση Βάλτος, Σουτραλί, εκβολή χειμάρρου Ματσάγγου), στη Δ.Ε. Αισωνίας (χείμαρρος Ξεριά, υδατοδεξαμενές Λάμιας) στα φρεάτια της περιοχής Νοσοκομείου, στην Πορταριά και στη Μακρινίτσα.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου τα συνεργεία κουνουποκτονίας θα βρίσκονται στο Δήμο Αλμυρού και θα ψεκάσουν στα φρεάτια Αχιλλείου, στα ρέματα Πτελεού, Νηών, στο έλος Λιχούρας, στους Αγ. Απόστολους, στο φρεάτιο Αμαλιάπολης, στο έλος και τον τσιμενταύλακα Σούρπης, στο ρέμα Χοροστασίου, στον Άγ. Ιωάννη,. Καραγκιόλ, τα φρεάτια και τον βιολογικό καθαρισμό του Αλμυρού.
Την Τετάρτη 15 του μήνα τα συνεργεία θα βρίσκονται στο Δήμο Ν. Πηλίου και θα ψεκάσουν στον χείμαρρο Κ. Νερών, στο έλος Παραδείσου, στον τσιμενταύλακα, αυλάκια και ρέμα της Κορώπης, στο ρέμα Συκής, στο ρέμα Κάλαμου και στο Χόρτο.

Τέλος, την Πέμπτη τα συνεργεία θα βρίσκονται στο Δήμο Ρήγα Φεραίου και θα κάνουν ψεκασμούς στον χείμαρρο Κερασιώτη, στην τάφρο παραπλεύρως της λίμνης Κάρλας, στους χάνδακες βόρεια της λίμνης Τ1 και Τ2, στο Στεφανοβίκειο, στα Κανάλια, στον τσιμενταύλακα και τα φρεάτια Ριζομύλου και στο ρέμα Βελεστίνου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.