Συνάντηση Δρόμων Ανατροπής με απεργούς ΙΜΑΣ – ΣΥΡΜΑ

Επίσκεψη στους απεργούς των εταιρειών ΙΜΑΣ και ΣΥΡΜΑ του πολυεθνικού ομίλου Continental πραγματοποίησε κλιμάκιο του Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία με επικεφαλής τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μαγνησίας Γ. Σταμπουλή, το πρωί της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι απεργοί ενημέρωσαν για την τριμερή που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας την προηγούμενη ημέρα. Επεσήμαναν ότι αρχικά και ο Υπουργός επέπληξε τη διοίκηση των εταιρειών για τη μεθόδευση της και την επιδίωξη ακραίων στόχων εις βάρος των εργαζομένων.
Από την πλευρά η αντιπροσωπεία του Δρόμου Ανατροπής επεσήμανε και την ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής που τόσο με τη νομοθεσία για τις εργασιακές σχέσεις ενθαρρύνει την εταιρεία να επιδιώκει την παραβίαση της επιχειρησιακής σύμβασης που πρόσφατα υπέγραψε, ενώ με την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων έχει παραιτηθεί από το στρατηγικό ρόλο των δημοσίων προμηθειών για το εγχώριο παραγωγικό δυναμικό, εξυπηρετώντας πολυεθνικά ολιγοπωλιακά συμφέροντα.

Η αντιπροσωπεία του Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία δεσμεύθηκε για τη συνέχιση της στήριξης του αγώνα των εργαζομένων μέχρι τη δικαίωσή τους

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.