Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Με 13 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, που θα ορίσει Ορκωτού Λογιστή για το διαχειριστικό έλεγχο του ΝΠΔΔ Δήμου Αλμυρού των χρήσεων 2011, 2012, 2013 και 2014.

Το Συμβούλιο θα αποδεχτεί τους όρους για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων πράξεων στο πλαίσιο του Χ.Μ. Ε.Ο.Χ. 2009-2014 και έγκριση της συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα GR02 – Ολοκληρωμένη Διαχείριση Θαλάσσιων και Εσωτερικών Υδάτων με Παραδοτέο: «Αύξηση της γνώσης σχετικά με την ολοκληρωμένη θαλάσσια και νησιωτική πολιτική ή την προστασία και διαχείριση των παράκτιων περιοχών» και για την «Αύξηση της γνώσης και της ευαισθητοποίησης σχετικά με την προστασία και διαχείριση υδατικών συστημάτων που παρουσιάζουν περιβαλλοντικά προβλήματα ή απώλεια βιοποικιλότητας».

Ακόμη, θα γίνει υποβολή αιτήματος στο Πράσινο Ταμείο για την τροποποίηση της ένταξης του έργου «Προμήθεια και μεταφορά ενός καινούργιου καλαθοφόρου οχήματος» στο Χ.Π. «Αστική Αναζωογόνηση Πόλεων 2012-2015».
Τέλος, θα εγκριθεί το πρωτόκολλο προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση –Συντήρηση Σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αλμυρού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.