Συνεργασία των Ρόταρυ Βόλου με την Δωροθέα Κολυνδρίνη

Συνάντηση με τους δύο Ροταριανούς Ομίλους Βόλου είχε την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη στο γραφείο της, προκειμένου να ενισχυθούν οι γέφυρες συνεργασίας μεταξύ του «ρόταρυ» της περιοχής μας και των ΠΕΜ&Σ.
Πιο συγκεκριμένα, η κα Κολυνδρίνη δέχτηκε την επίσκεψη των εκπροσώπων του Ροταριανού Ομίλου Βόλου της 2484ης Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ (Κ.Καρβούνης – Διοικητής, Κ. Αλεξανδρίδης – Πρόεδρος, Κ.Στέλιαρος – προΠρόεδρος, Π.Ντάφης –μέλος) και του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «Αργώ» (Αθ. Σταυρίδης – Πρόεδρος, Ι.Καραγκιόζος – προΠρόεδρος).
Διαπιστώθηκε η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία και αναδείχθηκε η χρησιμότητα της παρέμβασης των τοπικών ομίλων «ρόταρυ» στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων και στην από κοινού υλοποίηση κοινωνικών, πολιτιστικών κι άλλων δράσεων. «Η προσφορά στην κοινωνία μας και των δύο Ομίλων είναι εξόχως αναγνωρίσιμη», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης, λέγοντας ότι «η συνεργασία μαζί τους προς όφελος της Μαγνησίας θα είναι διαρκής και στοχευμένη σε μία σειρά από δραστηριότητες, ενώ η συνδρομή του κύρους του ρόταρυ απέναντι στις κοινωνικές παθογένειες και τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις θα αποτελέσει για τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων έναν σύμμαχο στις διεκδικήσεις μας υπέρ των συμπολιτών μας.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.