Σχολικές δραστηριότητες για την «Ημέρα Αθλητισμού»

Τη Δευτέρα 6-10-2014 στο πλαίσιο της «Πανελλήνιας μέρας σχολικού αθλητισμού» προγραμματίζονται και θα υλοποιηθούν σχολικές δραστηριότητες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϋ, πάλης, tae kwon do, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, χορού με παράλληλη υποστήριξή τους από ειδικούς αθλητές, οι οποίοι θα κάνουν επίδειξη τεχνικών. Στα πλαίσια θεμάτων που αφορούν στις έννοιες της βίας, του ρατσισμού και του κοινωνικού αποκλεισμού θα γίνουν συζητήσεις με τους μαθητές και προβολές ταινιών συναφούς θεματολογίας.

Συγκεκριμένα θα παραστούν :Ο υπεύθυνος επιλογής ταλέντων από την ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την κεντρική Ελλάδα Βαγγέλης Σταθόπουλος. Ο προπονητής της ομάδας ΑΟ Διμηνίου Κατσαφούρης Σπύρος. Ο προπονητής tae kwon do Σταματίου Γιάννης. Ο προπονητής πάλης της ομάδας πάλης ΠΑΟ Βόλου, Τζουμπουσλής Δημήτριος. Η δασκάλα χορού Δέσποινα Ακρίβου.

Παράλληλα στην αίθουσα προβολών του σχολείου θα γίνει προβολή της ταινίας «Το κύμα» και επιλεγμένων βίντεο με στόχο να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.