Η δυναμική παρουσία της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού Α.Ε. και του προέδρου της κ. Στέφανου Αγιάσογλου, σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις Τουρισμού του κόσμου απέδειξε τις δυνατότητες της χώρας μας να αναπτύξει το σιδηροδρομικό τουρισμό.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι χιλιάδες επισκέπτες που έφτασαν και φέτος στη World Travel Market γοητεύτηκαν από το άρωμα Ελλάδας που ήταν διάχυτο στις αίθουσες και τους διαδρόμους του εκθεσιακού κέντρου Excel. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των ταξιδιωτικών πρακτόρων από ολόκληρο τον κόσμο για τις σιδηροδρομικές «κρουαζιέρες» που οργανώνει η Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας.
Πρωταγωνιστής ο “Mουτζούρης” η αυθεντική ατμομηχανή του 1860 που θα σφυρίξει ξανά στην ορεινή Αχαϊα και στο βουνό των Κενταύρων για να ταξιδέψει τους επιβάτες στο χρόνο….χαρίζοντας τους εικόνες ανεκτίμητης φυσικής ομορφιάς.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού κος Στέφανος Αγιάσογλου εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι αυτές οι 3 προτάσεις αποτελούν μόνο ένα μέρος του μεγάλου project επένδυσης στον σιδηροδρομικό τουρισμό που σχεδιάζουν οι δύο Ελληνικές Σιδηροδρομικές Εταιρείες (Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ. Α.Ε. & ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.) το οποίο θα προχωρήσει με βήματα γοργά στο άμεσο μέλλον εφόσον φυσικά το κοινό αγκαλιάσει με αγάπη τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.






























