Υποψηφιότητες για τη θέση προέδρου της ΝΟΔΕ της Ν.Δ.

Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.ΕΦ.Ε) Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας ανακοινώνει τις διαδικασίες, αναφορικά με την προσεχή εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στο αξίωμα του Προέδρου της Ν.Ο Μαγνησίας, υποβάλλονται ενώπιον της Ν.ΕΦ.Ε, εγγράφως και επί αποδείξει από ώρα 5 μ.μ. της Τρίτης 12 Απριλίου 2016, μέχρι και ώρα 19:00μ.μ της Πέμπτης 14 Απριλίου 2016.
Η διαδικασία υποβολής δηλώσεων υποψηφιότητας, οι σχετικές προϋποθέσεις, καθώς και τα δικαιολογητικά που καλούνται να καταθέσουν οι Υποψήφιοι, αναφέρονται αναλυτικά στο Άρθρο 27 της με Αρ. Πρωτ. 267/18-2-2016, Βασικής Εγκυκλίου για τη διενέργεια των Εσωκομματικών Εκλογών 2016, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα www.synedrio.nd.gr .

Αναφορά υποψήφιας
Στο μεταξύ, αναφορά προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ και τη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπής της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, κατέθεσε η υποψήφια του Τομέα Δράσης Πολιτισμού στην ΝΟΔΕ Μαγνησίας Εμμανουέλλα Ψύχα, με αιχμές ως προς το αδιάβλητο της διαδικασίας εκλογής, όπου φέρεται να ψήφισαν για τον τομέα Πολιτισμού, εκλογείς άλλων τομέων. Η υποψήφια ζητά να γίνει ταυτοποίηση/επαλήθευση των ιδιοτήτων-επαγγελμάτων τους που θα πιστοποιεί ότι όντως είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.