Άδειες παραγωγής σε δύο αιολικά πάρκα στο Νότιο Πήλιο

Έδωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Αδειες παραγωγής σε δύο σταθμούς αιολικής ενέργειας στο Νότιο Πήλιο συνολικής ισχύος 6 μεγαβάτ έδωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Η έγκριση της Ανεξάρτητης Αρχής ωστόσο έρχεται σε αντίθεση με τα όσα έχει ψηφίσει ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Νοτίου Πηλίου, όπως επισημαίνει η «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών – Δήμου Νοτίου Πηλίου». Συγκεκριμένα άδειες παραγωγής έλαβαν οι εξής αιολικοί σταθμοί:

– Αιολικός σταθμός ισχύος 3 MW στη θέση «ΠΑΛΙΟΜΕΛΙΣΣΟ», της Δημοτικής Ενότητας Αφετών του Δήμου Νοτίου Πηλίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην εταιρία με την επωνυμία «ΧΑΣΑΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.»
-Αιολικός σταθμός ισχύος 3 MW στη θέση «ΑΝΤΡΑΓΑΣΑ», της Δημοτικής Ενότητας Αφετών του Δήμου Νοτίου Πηλίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην εταιρία με την επωνυμία «ΧΑΣΑΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.»

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών – Δήμου Νοτίου Πηλίου
Για τραγικά νέα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών – Δήμου Νοτίου Πηλίου», που όπως τονίζει, «παρά τις αντίθετες αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο η ΡΑΕ προχώρησε σε άδεια. Η Δημοτική αρχή οφείλει να ενημερώσει τους δημότες για τις ενέργειες που έχει κάνει. Περιμένουμε απάντηση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.