Αλλάζουν τα δρομολόγια πλοίων και Flying Dolphin

Αλλάζουν από τη Δευτέρα 12 Σεπτέμβρη, μέχρι 31 Οκτωβρίου τα δρομολόγια των επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων “Express Skiathos” και «Πρωτεύς» και από το Σάββατο 10 μέχρι 30 Σεπτέμβρη τα δρομολόγια του Flying Dolphin «Ερατώ».
Όπως ανακοινώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, το Express Skiathos” θα αποπλέει καθημερινά, εκτός Παρασκευής, από το λιμάνι του Βόλου για Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο και Αλόννησο και θα επιστρέφει στο Βόλο στις 19.35.

Τα δρομολόγια του «Πρωτεύς», θα είναι κυλιόμενα, μεταξύ Βόλου – Σποράδων και Σποράδων Εύβοιας και, ανάλογα με τις ημέρες προβλέπονται διπλά δρομολόγια από το Βόλο προς τα νησιά με απόπλου στις 8 το πρωί και 18.15 το απόγευμα ή με απόπλου στις 11.15 το πρωί. Τα δρομολόγια στις ημερομηνίες 15, 19, 23, 27 Σεπτέμβρη και 1, 5, 9 13, 17, 21 25 και 29 Οκτώβρη, δεν θα εκτελεστούν.

Τέλος, τα δρομολόγια του Flying Dolphin «Ερατώ», από το Σάββατο μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου προβλέπουν απόπλου καθημερινά από την Αλόννησο στις 6.30 το πρωί κατάπλου στο Βόλο στις 9.10, απόπλου ξανά για τα νησιά στις 14.00 (Δευτέρα,. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο) και στις 17.00 κάθε Τρίτη. Το απόγευμα της Παρασκευής και της Κυριακής, θα γίνεται σύνδεση των Σποράδων με τον Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ την Κυριακή το πρωί δεν θα γίνεται δρομολόγιο Βόλος – Σποράδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.