Αλμυρός: Σφοδρή βροχόπτωση – Ελέγξιμη η κατάσταση

Έντονες βροχοπτώσεις και ισχυροί άνεμοι βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στον Δήμο Αλμυρού με μικρές ζημιές σε οδικά δίκτυα της περιοχής, χωρίς ωστόσο να έχουν δημιουργηθεί μεγαλύτερα προβλήματα και με την κατάσταση να είναι διαχειρίσιμη, όπως υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αλμυρού, κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.

Ο Δήμαρχος μιλώντας στη «ΜΑΓΝΗΣΙΑ» περιέγραψε ότι οι βροχές είναι έντονες με μεγάλες ποσότητες νερού, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στα φρεάτια και μικρές ζημιές, κυρίως στο περιφερειακό οδικό δίκτυο. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι οι αρμόδιοι είναι στις επάλξεις και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την κατάσταση προκειμένου να μην δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα.

Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος αναφέρει ότι ο περιφερειακός δρόμος στον Ξηριά θα παραμείνει κλειστός από το ύψος των εργατικών κατοικιών της Αγίας Βαρβάρας έως του Γενικού Λυκείου Αλμυρού, καθώς αναμένεται η αύξηση του όγκου των υδάτων.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού των φρεατίων και στην απομάκρυνση φερτών υλικών ενώ ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε ανάγκης. Ταυτόχρονα, παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τέλος, εντός της ανακοίνωσης καταγράφονται τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να επικοινωνήσουν οι πολίτες σε περίπτωση συγκέντρωσης φερτών υλικών που εμποδίζουν την διέλευση των υδάτων σε διάφορους δρόμους της περιοχής.

2422 350 243, 2422 350 226, 2422 350 204

Στο κινητό του Αντιδημάρχου κ. Λεωνίδα Βούλγαρη 6936036002

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.