Αλμυρός: στο Δημοτικό Συμβούλιο Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού αύριο Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, το απόγευμα με κυριότερα θέματα συζήτησης το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του έτους 2019.

Η πρώτη συνεδρίαση θα γίνει στις 6 το απόγευμα με θέματα συζήτησης τη διατύπωση γνώμης επί της ΜΠΕ μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά βιοέλαια ισχύος 0,995 MW, της εταιρείας «ENERGY CONSULTING & DESING IKE» με διακριτικό τίτλο «ENCORE» η οποία θα εγκατασταθεί στη θέση «Κουρί» του οικισμού Αργιλλοχωρίου της Δ.Κ. Αλμυρού και επί του φακέλου Μ.Π.Ε. και Σ.Δ.Ε.Α. της δραστηριότητας «Εγκατάσταση και λειτουργία λατομείου μαρμάρων, έκτασης 86.000 τ.μ., στη θέση Περδικοράχη της Τ.Κ. Φυλάκης», φερόμενης ιδιοκτησίας της SUNNY ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΙΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ & ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

Το σώμα θα επικαιροποιήσει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού με θέμα «Έγκριση μελετών και τευχών δημοπράτησης της πράξης «Ανάπλαση εισόδων & παρακείμενων κοινόχρηστων χώρων, ανατολικά της πόλης του Αλμυρού» και θα εγκρίνει τη σύνταξη συμβολαίου μεταξύ Δήμου Αλμυρού και ιδρύματος «Μορφωτική Σχολή Νεανίδων Στεργίου Γ. Στεργίου» για την ανταλλαγή δημοτικού ακινήτου με ακίνητο ιδιοκτησίας του Ιδρύματος.
Τέλος, θα ψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου έτους 2019.

Η δεύτερη συνεδρίαση θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα, με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση Προϋπολογισμού και στοχοθεσίας του Δήμου, οικον. έτους 2019.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.