Άλογο έτρεχε αντίθετα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στην ΠΑΘΕ

Φωτό αρχείου
Διακόπηκε η κυκλοφορία για να μη δημιουργηθεί ατύχημα

Στον περιφερειακό του Βόλου και στην ΠΑΘΕ ξέφυγαν σήμερα το μεσημέρι ένας γάιδαρος και ένα άλογο αντίστοιχα και χρειάστηκε η κινητοποίηση των υπηρεσιών για να μη γίνει ατύχημα.

Το μεσημέρι ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για έναν γάιδαρο που είχε φύγει από τον ιδιοκτήτη του και “έκανε βόλτες” στον περιφερειακό στο ύψος της Άλλης Μεριάς.
Η Πυροσβεστική ωστόσο, δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς μετά από λίγη ώρα ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε και μάζεψε το ζώο του.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, άλογο αναστάτωσε την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, ενώ έκλεισαν τα διόδια, προκειμένου να μην δημιουργηθεί κάποιο ατύχημα.

Η Αστυνομία δέχθηκε κλήση λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, από οδηγούς που κινούνταν στην Εθνική Οδό και ανέφεραν ότι ένα άλογο έτρεχε αντίθετα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Το άλογο βγήκε από τον κόμβο Μικροθηβών στην Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Αθήνα και κινούνταν αντίθετα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν το Α.Τ. Αλμυρού, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου, καθώς και η Πυροσβεστική της ΒΙΠΕ, ενώ η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» διέκοψε τη λειτουργία των διοδίων στο ύψος του Μοσχοχωρίου και Αερινού, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα.

Τελικά, το άλογο ακινητοποιήθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στο 313ο χλμ. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και από τις υπηρεσίες αναζητείται ο ιδιοκτήτης του ζώου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.