Τα καλοκαιρινά δρομολόγια πλοίων και ταχύπλοων προς τα νησιά των Σποράδων

φωτογραφία αρχείου

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια των πλοίων και ταχύπλοων από το Βόλο προς τα; νησιά των Σποράδων και αντίστροφα, στα οποία προστίθενται τα ταχύπλοα Supercat και Superspeed που θα εκτελούν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη, Σποράδες Βόλος.

Το επιβατηγό – οχηματαγωγό Εξπρές Σκιάθος από 22 Ιουνίου ως 2 Σεπτεμβρίου, προβλέπουν καθημερινά απόπλου στις 07.45 από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά με επιστροφή.
Το επιβατηγό – οχηματαγωγό Πρωτεύς, από 15 Ιουνίου ως 9 Σεπτεμβρίου, θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου για τα νησιά από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 08.15, κάθε Σάββατο στις 10.00 και τις Κυριακές στις 06.30, ενώ θα συνδέσει τα νησιά των Σποράδων και με το Μαντούδι Εύβοιας.
Το επιβατηγό υδροπτέρυγο Flying Dolphin Ερατώ, από 15 Ιουνίου μέχρι 21 Σεπτεμβρίου, θα αποπλέει από Δευτέρα ως Σάββατο στις 06.30 από Αλόννησο για Βόλο, ενώ την Κυριακή θα κάνει το ίδιο δρομολόγιο με απόπλου από την Αλόννησο στις 14.00.

Τα επιβατικά ταχύπλοα Supercat και Superspeed θα εκτελούν δρομολόγια από 15 Ιουνίου μέχρι 9 Σεπτεμβρίου καθημερινά με αναχώρηση εναλλάξ για κάθε μέρα της εβδομάδας από τη Θεσσαλονίκη και από Βόλο με διέλευση από τα τρία νησιά των Σποράδων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.