Ανάσα δροσιάς για τους Σοφαδίτες Μαγνησίας

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχει πια καθιερωθεί η καλοκαιρινή συνεστίαση των Σοφαδιτών Μαγνησίας. Ιδιαίτερα μετά την απομόνωση που επέβαλε τα τρία τελευταία χρόνια η πανδημία, η ανάγκη για συνάντηση με τους δικούς μας ανθρώπους χωρίς περιοριστικά μέτρα προφύλαξης, αλλά και χωρίς το φόβο της ασθένειας έγινε ακόμη μεγαλύτερη.

Έτσι, πολλά από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας αλλά και φίλοι του ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και συναντήθηκαν στην παραδοσιακή ταβέρνα «Αύρα», στον Άναυρο του Βόλου, την Τετάρτη το βράδυ, στις 12 Ιουλίου. Ήταν μια όμορφη βραδιά δίπλα στο κύμα, με ευχάριστη ζωντανή μουσική, αυθεντικές γεύσεις και καλή παρέα, που τη χάρηκαν πραγματικά όσοι βρέθηκαν εκεί.

Παρότι η συνάντηση είχε ανεπίσημο χαρακτήρα, την τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Δ. Κολυνδρίνη, ενώ έστειλαν τους χαιρετισμούς τους ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θ. Σκάρλος, οι Υφυπουργοί κ. Ζ. Μακρή και Χ. Τριαντόπουλος, οι Βουλευτές κ. Χ. Μπουκώρος και Α. Μεϊκόπουλος, και ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας τους ευχαριστεί όλους από καρδιάς και ανανεώνει το ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους του, επισήμους και ανεπισήμους, στην επόμενη εκδήλωσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.