Άνιση ήταν η μάχη με την επάρατο για 12χρονο στη Σκιάθο

Νοσηλευόταν στην ΜΕΘ Νοσοκομείου της Αθήνας

Άνιση ήταν η μάχη με την επάρατο για ένα παιδί 12 χρονών από τη Σκιάθο, που εξέπνευσε σήμερα στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Αθήνας όπου νοσηλευόταν και ενώ τις επόμενες μέρες αναμενόταν να ταξιδέψει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Ισπανίας για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Astra TV ο άτυχος Νίκος Χαλκιάς νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών από τον Μάιο έως και σήμερα που άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας που εισήχθη χθες το απόγευμα χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

Στη διάρκεια της νοσηλείας του σε όλα τα στάδια της θεραπείας του πολέμησε την ασθένεια με μεγάλη δύναμη κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εγκριθεί η μετάβαση του σε εξειδικευμένο Ιατρικό κέντρο της Ισπανίας τις επόμενες ημέρες ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να ξεπεράσει το κίνδυνο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων και κατέληξε σήμερα τον μεσημέρι όταν η καρδιά του σταμάτησε.

Σοκ για τους γονείς του 12χρονου, που βρισκόταν πάντα δίπλα του και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως χάθηκε ο μονάκριβος γιος τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.