Αντιπλημμυρική προστασία ζητά η ΛΑΣ Ν. Πηλίου

Η βροχόπτωση των δύο τελευταίων ημερών επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι δεν μας φταίει ο κακός ο καιρός, αλλά η χρόνια εγκατάλειψη και της δικής περιοχής σε σχέση με τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα, αναφέρει σε ερώτησή της προς τη Δημοτική Αρχή η Λαϊκή Συσπείρωση Νοτίου Πηλίου.
Επαληθεύεται ακόμη μια φορά η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ, που δίνει προτεραιότητα σε έργα πολιτικής προστασίας του λαού, μεταξύ των οποίων και η υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, τα οποία, με ευθύνη των κυβερνήσεων ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, της δημοτικής αρχής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρίσκονται στο «σημείο μηδέν», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με την παράταξη, προωθούν χρηματοδοτήσεις, που στόχο έχουν την ενίσχυση των επιχειρηματικών ομίλων και έργα βιτρίνας, δράσεις, που δεν έχει κανένα συμφέρον η τοπική κοινωνία, μακριά από τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών.

Η ΛΑΣ ζητά από τη Δημοτική Αρχή:
• Να ληφθούν άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας στις περιοχές που επλήγησαν όπως Αργαλαστή – Μηλίνα – Προμύρι – Κατηγιώργης – Πλατανιάς – Τρίκερι.
• Να αποκατασταθεί η αγροτική οδοποιία στο Ν. Πήλιο, άμεσα, με κρατική χρηματοδότηση.
• Να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και να εξασφαλιστούν οι δράσεις αποκαταστάσεις των πληγέντων περιοχών και οι αναγκαίες χρηματοδοτήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.