Άρχισαν να συγκεντρώνονται τρακτέρ σε παράδρομο του κόμβου Αερινού

Θα τηρηθεί στάση αναμονής μέχρι αύριο Τετάρτη

Ξεκίνησε η συγκέντρωση τρακτέρ σε παράδρομο του κόμβου Αερινού, στις 3 το μεσημέρι και ήδη συγκεντρώθηκαν περίπου 20 μηχανήματα, τα περισσότερα από την περιοχή Βελεστίνου, ενώ μερικά ενισχύουν το μπλόκο από την περιοχή του Αλμυρού.
Η συγκέντρωση γίνεται στο πλαίσιο απόφασης που είχε ληφθεί την Κυριακή στο Βελεστίνο, θα τηρηθεί στάση αναμονής μέχρι αύριο Τετάρτη και στη συνέχεια αναμένεται να εκλεγεί επιτροπή μπλόκου.

Σύμφωνα με τον Νίκο Αγγελή αγροτοσυνδικαλιστή της περιοχής Αερινού, που μίλησε στο «Ράδιο Ένα 102.5» όσα αγροτικά μηχανήματα συγκεντρωθούν θα παραταθούν στα δύο πλευρές του δρόμου και στην άκρη, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κυκλοφορία, ενώ κάλεσε τους αγρότες και άλλες επαγγελματικές τάξεις να συμμετάσχουν.

Αναφορικά με τη σύμπραξη αγροτών της Θεσσαλίας με τους Μακεδόνες, ο Νίκος Αγγελής τόνισε ότι ο καθένας πράττει ανάλογα με τις σκέψεις του, κάτι που είναι δικαίωμά του. «Εμείς που πιστεύουμε ότι έχουμε πρόβλημα και μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε, παλεύουμε συνολικά για να αναδείξουμε τα προβλήματά μας και να πάρουμε ότι μπορέσουμε», τόνισε.
Ο αγροτοσυνδικαλιστής δήλωσε ότι γίνεται διάλογος με την κυβέρνηση, αλλά και ενημέρωση των κατοίκων των πόλεων πως παράγεται ένα προϊόν και διότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν τι τρώνε. «Δυστυχώς βρισκόμαστε στο σημείο να μην μπορούμε να ταΐσουμε τον Ελληνικό λαό, λόγω του ότι δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε με την υπερφορολόγηση και τα προβλήματα που υπάρχουν», ανέφερε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.