Σε έντονα γιορτινό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των μελών του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας. Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα θερμή και χαρούμενη συνάντηση, όπου επαγγελματίες του κλάδου, συνεργάτες και φίλοι του ΣΕΗΜ είχαν την ευκαιρία να ξανασμίξουν και να ανταλλάξουν ευχές μέσα σε ένα κλίμα χαράς αλλά και ουσιαστικής συνεργασίας, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ΣΕΗΜ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων, όμορα σωματεία καθώς και εταιρείες ηλεκτρολογικού υλικού που στηρίζουν σταθερά το έργο και τις δράσεις του Συνδέσμου. Οι επαγγελματίες μέλη του ΣΕΗΜ απόλαυσαν τη γιορτινή βραδιά με τις οικογένειές τους στο πλάι τους, ενώ τα παιδιά των μελών του Συνδέσμου, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στη γιορτή με την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους.
Η βραδιά είχε έντονο αποκριάτικο χαρακτήρα, με ζωντανή μουσική, χαρούμενες παρέες και το καθιερωμένο τσίκνισμα να συμπληρώνουν το σκηνικό.
Το ΔΣ του ΣΕΗΜ εκφράζει στην ανακοίνωσή του τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση, κυρίως δε στους χορηγούς που έντυσαν με δώρα τη γιορτή του Συνδέσμου και σκόρπισαν χαρά και χαμόγελα στα μέλη μας. Η ανταπόκριση και η θετική διάθεση των παρευρισκόμενων ανέδειξαν, για ακόμη μία φορά, το ισχυρό πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τον ΣΕΗΜ και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη δράση του Συνδέσμου!
Χορός, μουσική και γιορτινή διάθεση στην κοπή πίτας του ΣΕΗΜ
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































