Χόρτο: Σε χαντάκι έβγαλε όλη τη νύχτα μεθυσμένος Άγγλος!

Κινητοποίηση Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ

Σε χαντάκι διανυκτέρευσε το βράδυ της Τετάρτης ένας Άγγλος τουρίστας που ήταν «τύφλα» στο μεθύσι, ξεμέθυσε το πρωί της Πέμπτης και όταν διαπίστωσε που βρισκόταν άρχισε να φωνάζει. Για την ανάσυρσή του κινητοποιήθηκαν Πυροσβεστική Υπηρεσία και ΕΚΑΒ.

Όλα έγιναν ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ο 66χρονος αλλοδαπός τουρίστας στην προσπάθειά του να περπατήσει έπεσε σε χαντάκι 2 μέτρων, όπου και διανυκτέρευσε.
Το πρωί της Πέμπτης τον είδε περαστικός που νόμιζε ότι έπεσε θύμα τροχαίου και ειδοποίησε Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.
Στο σημείο πήγαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα του Κλιμακίου Αργαλαστής, ενώ ενημερώθηκε το Κέντρο Υγείας στέλνοντας ασθενοφόρο.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι ο 66χρονος δεν ήταν θύμα τροχαίου, αλλά μεθυσμένος και όταν οι πυροσβέστες τον προσέγγισαν στο χαντάκι βάθους περίπου δύο μέτρων, ήταν ευδιάθετος, και τους έλεγε αστεία, αφού είχε ξεμεθύσει…
Τον ανέβασαν στον δρόμο με φορείο, όπου περίμενε το ασθενοφόρο, χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει κάποιον εμφανή τραυματισμό, παρά μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός του. Οδηγήθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.