Δ. Κουτσούκος: Σε αναμονή διορισμού Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής

Το μέλος της Κ.Ε. διέψευσε σενάρια για τη θέση του νέου γραμματέα

Τρέχουν τις οργανωτικές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής, μετά την «εντολή» της Φώφης Γεννηματά να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο. Τοπικά αναμένεται να διοριστούν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας που θα αποτελείται από 11 ή 13 μέλη, κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει μέχρι τις 15 Μαΐου.

Όπως ανέφερε στο «Ράδιο Ένα» το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρης Κουτσούκος, για τη Μαγνησία θα οριστεί ένας μέλος της Κεντρικής Επιτροπής που θα είναι υπεύθυνος, από άλλο νομό της χώρας, όπως και υπεύθυνος Θεσσαλίας. Στη συνέχεια η Νομαρχιακή Επιτροπή θα κάνει εκλογές στους Καλλικρατικούς Δήμους της Μαγνησίας, για να εκλεγούν οι δημοτικές οργανώσεις.

Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούσαν την εκλογή στη θέση του γραμματέα της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής, για τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θανάση Παπαδημόπουλο, ο Δημ. Κουτσούκος είπε ότι πρέπει να μείνει στο ρόλο του, που είναι σημαντικός και τόνισε ότι δεν νομίζει ότι πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του για να μπει στη θέση του γραμματέα.

Σύμφωνα με τον Δημ. Κουτσούκο, σε επίπεδο Κεντρικής Επιτροπής, θα αναδειχτούν τάχιστα οι τομείς Παιδείας, Υγείας, Περιβάλλοντος κλπ., ενώ επειδή υπάρχει πάντα ο κίνδυνος του αιφνιδιασμού για εθνικές εκλογές, πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα μέχρι τον Ιούνιο για όλα, ώστε το Κίνημα Αλλαγής να απαντήσει στα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και να καταθέσει προτάσεις για τις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.