Διενέργεια εξετάσεων για τη χορήγηση άδειας ΤΑΞΙ

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Μαγνησίας κάνει γνωστό ότη τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 π.μ., θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης Ε.Δ.Χ. (ΤΑΞΙ) αυτοκινήτων στα γραφεία της υπηρεσίας μας (Κορωνίου- Νέγρη, Π. Άρεως).
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ. να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (και να έχει εκδοθεί πριν από την έναρξη των εξετάσεων το πιστοποιητικό ποινικού μητρώου, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας).
Τα ερωτηματολόγια τοπικών θεμάτων, και το ειδικό έντυπο-βιβλίο των άλλων θεμάτων οι ενδιαφερόμενοι τα προμηθεύονται από την υπηρεσία.
Σημειώνεται ότι, επιτρέπεται η συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις υπό την προϋπόθεση διενέργειας rapid test εντός 48 ωρών πριν την εξέταση (και επίδειξης στους εξεταστές της εκτύπωσης όπου εμφανίζεται «αρνητικό» αποτέλεσμα), εκτός και εάν οι εξεταζόμενοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.
Για πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24213-55501 έως 24213-55507.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.