Δήμος Ρήγα Φεραίου: Παράταση ενός μήνα για ΚΕΑ και Επίδομα Στέγασης

Στο γενικότερο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας γίνεται γνωστό από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου προς ενημέρωση των δημοτών του ότι παρατείνονται για ένα μήνα οι αιτήσεις ΚΕΑ και επιδόματος στέγασης, που υποβάλλονται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, οι οποίες λήγουν 31/3/2020 και μόνον αυτές. Επίσης, αναστέλλονται οι προθεσμίες για το επίδομα γέννησης. Η διανομή τροφίμων μέσω του ΤΕΒΑ αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.
Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν κρίνεται απαραίτητη η επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας, συμβάλλοντας όλοι μαζί στα προληπτικά μέτρα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2425023794.

Μειώνονται οι επισκέψεις στο “Βοήθεια στο Σπίτι”

Επίσης, οι ωφελούμενοι δημότες του δήμου Ρήγα Φεραίου του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα πρέπει να επικοινωνούν αρχικά τηλεφωνικά με τους αρμόδιους υπαλλήλους στο τηλέφωνο: 2425023794 από τη Δευτέρα 16 έως την Τρίτη 24 Μαρτίου.
Οι επισκέψεις του προγράμματος θα μειωθούν και θα πραγματοποιούνται μόνο οι απαραίτητες και κατόπιν συνεννόησης με τους ωφελούμενους για το λόγο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ωφελουμένων ανήκουν στις ευάλωτες – ευπαθείς ομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.