Δυνατό finish για τον Κων. Μαραβέγια στο Βελεστίνο: «Την Κυριακή πάμε την Ελλάδα σταθερά και τολμηρά μπροστά» (φωτογραφίες)

Με μια δυναμική συγκέντρωση στο Βελεστίνο ολοκλήρωσε τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο που κατέκλυσε τον κεντρικό πεζόδρομο, έξω από το εκλογικό κέντρο της ΝΔ., για να παρακολουθήσει την ομιλία του.

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, στελέχη της δημοτικής αρχής, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Χαρ. Πάσχος, σύσσωμα τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ Ρήγα Φεραίου, εκπρόσωποι φορέων-συλλόγων της περιοχής και πλήθος κόσμου, που μετά την ομιλία έσπευσε να χαιρετήσει από κοντά τον κ. Μαραβέγια και να εκφράσει την ολόθερμη στήριξή του στην υποψηφιότητά του.

Από την πλευρά του ο κ. Μαραβέγιας δήλωσε συγκινημένος για την υποδοχή και τόνισε ότι «ένα καλύτερο μέλλον είναι μπροστά μας, με τη ΝΔ και για την επόμενη τετραετία. Η δική μου έγνοια είναι να έχουμε μια νέα Μαγνησία, με οικονομική μεγέθυνση, νέες δουλειές και επενδύσεις». Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε σε δημόσιες υποδομές που έχουν ήδη δρομολογηθεί και φέρουν τη σφραγίδα της ΝΔ, όπως οραματικό έργο της νέας σιδηροδρομικής σύνδεσης Αλμυρού – αεροδρομίου Ν. Αγχίαλου – Αερινού, η μεταφορική σύνδεση της ΒΙΠΕ Βελεστίνου αλλά και του σύγχρονου εμπορευματικού κέντρου που σχεδιάζεται να κατασκευαστεί στο Αερινό, το νέο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από Βελεστίνο με παράκαμψη του Βόλου και κόμβο στην ΒΙΠΕ.

Έργα πνοής για το Βελεστίνο και όλη τη Μαγνησία
Όπως τόνισε ο κ. Μαραβέγιας, πρόκειται για έργα πνοής που θα φέρουν ανάπτυξη, όχι μόνο στο νομό Μαγνησίας αλλά σε ολόκληρη τη Κεντρική Ελλάδα. Η ολοκλήρωση αυτών των υποδομών θα βάλει τη Μαγνησία στον ευρωπαϊκό χάρτη σαν σημαντικό κρίκο εφοδιαστικής αλυσίδας. Μετατρέποντας ταυτόχρονα το Βελεστίνο σε έναν διαμετακομιστικό κόμβο διεθνούς εμβέλειας και πόλο έλξης ιδιωτικών επενδύσεων. Κάτι που μεταφράζεται σε εισροή εγχώριων και ξένων κεφαλαίων αλλά κυρίως σε νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ενεργειακή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου, προϋπολογισμού πάνω από 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι προσφορές για τον διαγωνισμό αυτό που βρίσκεται σε εξέλιξη κατατέθηκαν πριν 2 βδομάδες και ο κ. Μαραβέγιας δεσμεύτηκε προσωπικά ενώπιον των κατοίκων του Βελεστίνου ότι αν τον εμπιστευθούν ξανά, θα παρακολουθεί καθημερινά την επόμενη τετραετία, την πρόοδο αυτού του έργου μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωσή του. «Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την πλήρη στελέχωση του Κέντρου Υγείας, για την οποία πάλεψα και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, μέχρις ότου καλυφθεί και το τελευταίο κενό», διαβεβαίωσε ο υποψήφιος βουλευτής.

Η ΝΔ βάζει πάνω από όλα την πατρίδα και την ευθύνη
Συνεχίζοντας την ομιλία του, τόνισε ότι η ΝΔ εγγυάται την ανάπτυξη με επενδύσεις, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που ποντάρει μόνο στα επιδόματα τα οποία πλήρωνε με την υπερφορολόγηση των μικρομεσαίων. Ανέφερε, μάλιστα, ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη φορολόγηση των γονικών παροχών, την οποία ουσιαστικά μηδένισε η ΝΔ αλλά θέλει να επαναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε.

«Η ΝΔ είναι διαχρονικά η παράταξη της υπευθυνότητας. Το μόνο κόμμα που πάνω από όλα, βάζει την πατρίδα και την ευθύνη. Που κάνει πράξη όλα όσα λέει. Είναι η κυβέρνηση που έφερε μειώσεις πάνω από 50 φόρων και εισφορών μέσα σε 4 χρόνια και δεσμεύεται ότι την επόμενη τετραετία θα προχωρήσει σε γενναία αύξηση μισθών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και αύξηση των συντάξεων, συνέχιση του εκσυγχρονισμού του Κράτους με περισσότερη ψηφιακές υπηρεσίες και αξιολόγηση παντού, μαζί με ένα αναβαθμισμένο ΕΣΥ για όλους τους πολίτες».

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε τους κατοίκους του Δήμου Ρήγα Φεραίου να στηρίξουν τη ΝΔ, για να συνεχίσει η χώρα σταθερά και τολμηρά να πηγαίνει μπροστά, ενώ παράλληλα ζήτησε να δώσουν στον ίδιο ψήφο εμπιστοσύνης ως έναν νέο άνθρωπο που ανδρώθηκε μέσα στην κοινωνία, άντεξε στις προκλήσεις και είχε το ανάστημα να αναμετρηθεί με παγιωμένες αντιλήψεις και καταστάσεις.

«Προσωπικά εγγυώμαι ότι αν την προσεχή Κυριακή αποφασίσετε να με εμπιστευθείτε για μια δεύτερη κοινοβουλευτική θητεία, θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να είστε περήφανοι για την επιλογή σας», κατέληξε ο κ. Μαραβέγιας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.